Izdelava SharePoint intranetnih portalov

RAZVOJ APPOV
VPELJAVA M365
SHAREPOINT PORTALI
home-header

INTRANETNE REŠITVE

Izdelava in vzpostavitev SharePoint Online intranetnih portalov

S pomočjo SharePoint Online oblikovane sodobne intranet strani prinašajo organizacijam številne prednosti. Omogočajo, da je vsebina vedno na dosegu roke vsakemu zaposlenemu - tudi na mobilnih napravah. Izboljšujejo učinkovitost z možnostjo hitrega ažuriranja vsebine s strani urednikov in funkcionalnostjo potrjevanja obvestil pred objavo. Poleg tega SharePoint Online podpira verzioniziranje dokumentov, kot so pravilniki, navodila in ISO standardi. Ta funkcija zagotavlja sledljivost sprememb in pripomore k boljši organizaciji in upravljanju dokumentov znotraj vaše organizacije.


Pomagamo vam pri:

  • designu vašega intranetnega portala
  • razvoju portala in gradnikov v okolju SharePoint Online
  • usposabljanje urednikov in administratorjev
Vzpostavitev SharePoint Online portala je obsežen projekt, ki zahteva skrbno načrtovanje in izvajanje.

Celovito vas podpremo v vseh fazah razvoja

1. Analiza potreb
Pred začetkom postavitve portala je pomembno razumeti, kaj želi vaša organizacija doseči s SharePoint Online portalom. To bi lahko vključevalo izboljšanje sodelovanja med zaposlenimi, centralizacijo shranjevanja dokumentov ali izboljšanje notranje komunikacije.
2. UI Design
Z izrisom protitipa portala vam pomagamo do boljše odločitev, kako bodo razporejena mesta, kako bodo organizirane dokumentne knjižnice in kako bodo uporabljene različne SharePoint funkcionalnosti.
3. Postavitev in konfiguracija portala
To vključuje tehnično postavitev SharePoint Online portala in izgraditev funkcionalnih gradnikov, ki ustrezajo potrebam vaše organizacije.
4. Migracija obstoječih podatkov
Če vaša organizacija že ima dokumente ali druge podatke, ki jih želite prenesti v SharePoint, vam jih bomo pomagali migrirati.
5. Usposabljanje urednikov in administratorjev
Ko je portal postavljen, je pomembno usposabljanje urednikov in administratorjev, ki bodo upravljali z mestom in urejali vsebino.
6. Vzdrževanje in izboljšave
Po postavitvi portala je pomembno redno pregledovati in posodabljati portal, da zagotovite, da še naprej ustreza potrebam vaše organizacije. To lahko vključuje dodajanje novih funkcionalnosti, prilagajanje nastavitev in reševanje morebitnih težav.

Primeri že izdelanih aplikacij

Potrebujete pomoč? Rezervirajte posvet z M365 strokovnjakom.

 

Kontaktirajte nas